Skocz do zawartości
Gladiator

Pomocy !!! Błagam!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Rekomendowane odpowiedzi

Cofig to:]

Msi k7t pro

Duron 950

Gainward gf ti 3 200

Segate 17gb

Problem polega na tym ze :jak wymieniłem proca z durona 600 na durona 950(wczesnie zresetowalem bios) komp chodzi przez kilka godzin

potem sie wylamcza i nic komp wogole nie odpowiada nie ma sygnalu z glosnika wewnetrznego W takiej sytuacji wyciagnelem proca odpalilem kompa( bez proca i zresetowanem biosa) potem wlozylem proca i opdpalilem kompa poczhodził pare godzin i znowu to samo.

Co jest grane ? moze to zasilacz (mam mode com'a 250 watt)

Moze plyta Msi k7t pro ma fsb tylko 100

moze to proc bo na 600 chodzi normalnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie. MSI dała ciała płytami na KT133(a). Płytki czesto padają i właśnie objawami typowymi dla zasilacza. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ciężko jest taką wadę udowodnić przed serwisem bo zazwyczaj jak się dojedzie z kompem do serwisu to już wszystko ostygło i działa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja sie wyłame i powiem procek ... nie jest ukruszony ?? zawsze po paru gosdzinach pada ???

... jesli go probowales maxymalnie wygrzac cpuburnem i nie zawisł a dopiero jak proc zimny zwis ... do chyba zasilka lub plyta ... sprawdz na plycie i w zasilaczu czy żaden kondensator ci nie spuchł ...

swoja drogą zasilacz by ci sie mocniejszy tez przydał może ... 235 na GF3 i najsilniejszego spitfira to moze byc za dużo .... chcesz enlighta ode mnie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...