adi_em Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Mam Bartona 2600+. Był to jeden z ostatnich bo już 2500+ nie było. O to jego numerki:AXDA2600KV4D T887776G40826 KQYHA0427GPBW. Z tego co wiem to nie jest zbyt ze środka wafla i jest z 2004 roku z 27 tygodnia. Co o tym powiecie? Jakby był z 2003 roku to chyba by było lepiej. No ale cóż to był chyba ostatni w mieście! Może się pomyliłem. Wyraźcie jak możecie jakieś ciekawe opinie. Prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!! Z góry DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samone3 Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Na pewno mnożnik zablokowany a co dalej :?: :lol: Lepiej sprawdż sam wróżką to ja nie jestem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomek21 Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Skoro kupiłeś to sam potestuj i podziel sie z nami twoimi informacjami, nikt tutaj nie powie ci nic na ten temat, bo nikt nie jest wróżką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Teraz roi się od takich topiców :evil: czemu ?? Jeśli masz proca, to spisz sobie serie itd... i sam go potestuj i ty nam powiedz jak się kręci. Jeśli nie masz mobo, albo co, a znasz się troche na tych oznaczeniach to po co pytać, sam widzisz jak jest z batchem, a z serią różnie może być, tymbardziej każdy proc kręci się inaczej :evil: i dwa procki z tej samej serii i bliskiego batcha mogą całkiem inaczej chodzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 dzięki! MoBo będzie już nie długo. Jak potestuje to napisze jak było!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...