!batman Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Mam problem z zainstalowanie Xp'ka na dysku SerialATA, który to ostatnio sobie kupiłem... ...instaluję tak: podłączyłem dysk, ładnie go wykryło; włożyłem cd'ka z instalką WinXP, do stacji dysków włożyłem dyskietkę ze sterownikami SerialATA od Abita; gdy na dole pojawia się napis "naciśnij f6 aby zainstalować sterownik innej firmy" - naciskam; po pewnym czasie pojawia sie komunikat, aby dodać sterownik, bo winda sama nie wykrywa; naciskam "S" pojawia się 'okienko' z którego wybieram kontrolesr Silicon 3112 for XP (albo siakoś tak... końcówka ...12); leci dajelj, wybieram partycję; gdy zaczyna się kopiowanie plików wyskakuje błąd (!!!) - nie można skopiować sterownika 'sil3112r.sys'... ... CO MAM ZROBIĆ! NIE MOŻNA BEZ TEGO KONTYNUOWAĆ INSTALKI!? DYSKIETKA JEST SPRAWNA, WSZYSTKIE PLIKI SIĘ ZGRYWAJĄ NORMALNIE, SKOPIOWAŁEM TEŻ NA INNĄ DYSKIETKĘ I TAKI SAM BŁĄD, ŚCIĄGAŁEM STEROWNIKI ZE STRONY ABITA - TO SAMO! POMOCY!POMOCY!POMOCY!POMOCY!POMOCY!POMOCY!POMOCY!POMOCY! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Przekopiuj sterownik SATA z płyty CD na dyskietke Miałem to samo i pomogło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!batman Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Dzięki... spróbuję... zoaczymy czy zadziała :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...