Skocz do zawartości
killua

Wentylator do bartona

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem ze juz bylo duzo podobnych watkoow ale czytajac je i tak nie jestem zdecydowany (pewnie dlatego ze wiekszosc z nich konczyla sie na prockach)

Dlatego prosze o porade jaki wentylator do bartona tak zeby go w miare dobrze podkrecac(np na 3200+) i byl w miare cichy no i oczywiscie pasowal na Abita Nf7 bez zadnych przeroobek i max cena 120z. Moze ktoorys z tych pod spodem do tych mam najlepszy dostep

1)Dołączona grafika 2)Dołączona grafika

3)Dołączona grafika 4)Jakis inny ??

Poniewaz jeszcze nie zakladalem wentylatora w ten sposoob to chcialbym sie dowiedziec co to znaczy (czyli jak ) wypolerowac i co czy procesor czy podstawke radiatora z wentyla. Jak procesoor to czy trace gwarancje(czy jak naloze paste przewodzaca to tez trace gwarancje tak jak w przypadku kart )Jak juz taki topic byl to moze jakies linki. Dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam na moim bartonie wentylator za 45 zł z komputronika z gwarancja na 3 lata nazywa sie spire falcon rock II z miedzia ultra cichy w zamknietejk obudowie go nie słychac temperaturka w stresie 48 stopni w spoczynku 42 teraz jak przegladam stronki mam 43 jestem z niego zadowolony nawet nie sciagalem z niego oryginalnej pasty termicznej sam wentylator jest z aluminium pozdrawiam dothan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Joj przejrzaly me oczy i dojrzlem ze jest taki dzial . Prosze wiec modoow o przeniesienie jesli mozna bo tamto miejsce jest jak najbardziej odpowiednie dla tego postu.

Czy do pentagrama 80 cu montowac to urzadzonko regulujace obroty czy bez tego ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...