sector Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 chodzi mi konkretnie o te gowienko co pakazuje sie w trayu ze mam malo miejsca na jakims dysku itp jak to wylaczyc ? w 98 bylo we wlasciwosciach kosza a w xp za cholere nie moge znalesc :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Witam Start Uruchom regedit HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesExplorer dodaj (jeśli go brak) wpis "NoLowDiskSpaceChecks" typu DWORD o wartośći "1" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 dzieki zrobilem sobie ten klucz :-> bo nie mialem thx :* narazie wychodzi na to ze działa :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 dobra no i nie dziala mi :-( nizej zapodaje skrin nie wiem czy wszystko dobrze zrobilem ale jesli tak to nie dziala :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Witam hehe ale się uśmiałem :lol: Nie w tym kluczu rejestru to zrobiłeś: Ma być klucz HKEY_CURRENT_USER.... A ty zrobiłeś w HKEY_CURRENT_CONFIG - jak widzę na screnie hiehie :lol: Edit co to za nowy scren Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Witam hehe ale się uśmiałem :lol: Nie w tym kluczu rejestru to zrobiłeś: Ma być klucz HKEY_CURRENT_USER.... A ty zrobiłeś w HKEY_CURRENT_CONFIG - jak widzę na screnie hiehie :lol: hahaha :-D ok niezly lol :-D zaraz to zmienie hahaha :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...