adriannn87 Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Mam problem - przy ładowaniu windowsa, po pojawieniu się tego śmiesznego napisu "windows xp professional" i przejechaniu paska ze 2 razy komp ma częsty zwyczaj restartowania się, czasami zdarza się to kilkakrotnie i jest bardzo wkurzające. Dodam, że mam SP1, przed formatem tego nie miałem, że zaistalowałem windę na nowej partycji i musiałem zmodyfikować boot.ini, bo pokazywał mi menu bootowania przy włączaniu, co było strasznie wkurzające. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Wyłacz restartowanie systemu gdy wystąpi bład krytyczny(m.kompter :arrow: własciwosci :arrow: zaawansowane :arrow: uruchamianie i odzyskiwanie :arrow: odznacz opcje "automatycznie uruchom ponownie", jak pokaze sie blu skrin to spisz kod błedu i wrzuc tutej drugi raz to samo :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriannn87 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Mam automatyczny reset wyłączony ... Tam nie ma żadnego Blue Screena, tylko poprostu się restartuje - tak bez powodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...