Adam78 Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Pracująca jako niezatopiona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 zalezy co rozoomiec przes slowo cicha jak dla mnie jest (mj1000) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Z odległości 0,5m ma byc niesłyszalna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 slychac delikatny hmmmmmm szmer :D ale moze slyshe dlatego, z enie ma tera obudowy i komputer lezy 20 cm ode mnie na plycie wjurowej :P a do pompki mam jakies 40 cm :P jak zamkne obudowe to bede dokladnie wiedzial :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 slychac delikatny hmmmmmm szmer :D ale moze slyshe dlatego, z enie ma tera obudowy i komputer lezy 20 cm ode mnie na plycie wjurowej :P a do pompki mam jakies 40 cm :P jak zamkne obudowe to bede dokladnie wiedzial :P A pompka jest niezatopiona? Jak (możle lepiej jeśli :wink: ) zrobię chłodzenie wodne to obudowe nie tylko będę miał zamkniętą, ale i uszczelnioną :wink: :) Aktualnie trwaja prace badawczo-rozwojowe nad wprowadzeniem technologi galwanotechnicznego otrzymywania bloków wodnych. Efetem prac jest spalenie mostka graetz'a , zmarnowanie siarczanu miedziowego, H2SO4 i blachy miedzianej. Na tygodniu wybiorę się do POCH i dokupię odczynnków. W przypadku sukcesu można by było zbić cenę bloku do np 30zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...