VeNi Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Witam... Przed chwilą siedząc sobie przy komputerku zachciało mi się posłuchać muzy... włączam winampa i wybieram dysk na którym mam muze... piosenki wyglądajom mniej więcej tak (nazwy): adafdfzx asddfaafd asdasdas itd. Wszystkie nazwy sie pozmieniały... no to se mysle ze cos sie zepsuło... zrobiłem reset kompa i dysku juz nie było widać 8O I teraz pytanie... jak mozna odzyskac te pliki?? Prosze o szybką odpowiedź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 kiedys cos takiego mialem jak przyszedl do mnie kumpel z dyskiem wszystko sie tak pokaszanilo a jak sobie z tym poradzilem ?? format ;] nie wiem w sumi co to bylo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 sprawdz szmaty czy wszystko dobrze jest wpiete Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 sproboj program GetDataBack czy Get Data Back (nie pamietam czy to sie pisze, razem czy osobno) ale program jest wporzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...