Skocz do zawartości
/\/\

Doom 3 na 9550

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio wymieniłem grafę na 9550. Oczywiście od razu wymieniłem bios na 9600 PRO EZ. Włączam Dooma 3 a tam błąd. Mam Omegi najnowsze, directx 9b (razem z Doomem się instalował. Co jest ??

X..GL_1.4_texture_lod_bias not foundX..GL_EXT_shared_texture_palette not foundX..GL_EXT_texture3D not foundX..GL_EXT_stencil_wrap not foundX..GL_NV_register_combiners not foundX..GL_EXT_stencil_two_side not foundX..GL_ATI_separate_stencil not foundX..GL_ATI_fragment_shader not foundX..GL_ARB_vertex_buffer_object not foundX..GL_ARB_vertex_program not foundX..GL_ARB_fragment_program not found********************ERROR: The current video card / driver combination does not support the necessary features********************Error during initializationShutting down OpenGL subsystem...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success...deleting GL context: success...releasing DC: success...destroying window...resetting display...shutting down QGL...unloading OpenGL DLL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomniałem w biosie zmniejszyć agp frequency. Teraz jest już ok. Jednak jak włączam dooma pojawia się dalej błąd tylko innej treści

using ARB_vertex_buffer_object memoryusing ARB2 renderSystemfound DLL in pak file: D:GRYdoom3basegame00.pk4/gamex86.dllcopy gamex86.dll to D:GRYdoom3basegamex86.dllcould not create destination file********************ERROR: couldn't load game dynamic library********************Error during initializationShutting down OpenGL subsystem...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success...deleting GL context: success...releasing DC: success...destroying window...resetting display...shutting down QGL...unloading OpenGL DLL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi to wygląda na błędnie zainstalowaną gre... (brak plików)

Rąbnięte stery... sprawdź DNA 2.8.4.8a lub DNA 3.0.4.9

bo na Omegach mi się Zasilacz zjarał przy Doomie...

U qmpla zainstalowałem z moją Ex grafą DNA i szło cacy, a zasilacz miał gorszy odemnie...

PS. wybierz podczas instalacji OpenGL pod Dooma...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi