m6450 Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Siema mam pytanie, mianowicie czy zadziala ta karta graficzna na plycie glownej z AGP X8 (nforce2) czy bedze problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 NIe powinno byc zadnych problemow jesli karta jak i podzespoly kompa sa sprawne ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Po pierwsze: Na podstawowe zagadnienia :roll: Po drugie: Zadziała.... Po trzecie: ........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Chłopie ja jade na GF 2 MX 200 bo swoją sprzedałem i jest ok. Ale grac to se tylko w Q3 i FF7 moge :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...