piotrekcie Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Witam wszystkich Właśnie kumpel przydzielił mi zadanie złożenia mu komputera. Będzie on oczywiście operował na bazie procesora AMD. Moglibyście mi chłopaki poradzić, jaką płytę główną mam zakupić do tego kompa biorąc pod uwagę oczywiście cenę do wydajności. Powiedzmy, że do mogę na nią wydać do 600 zł, a tak w ogóle to cały komp razem z drukarką ma go kosztować najwyżej 3000 zł. Na płytach głównych najgorzej się znam więc może podpowiedzielibyście mi jaką płytę wybrać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naro Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 MSI KT3Ultra2 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Shuttle Ak31 v3.1 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 No poprostu "zajebiste" płyty polecacie panowie bez dwóch zdań hmm zastanówmy się epox wszystkie są wadliwe abit... jeszcze gorzej msi widziałem i kijowa jest moim zdaniem asus to już wogule porażka więc może chaintech widziałem na frazpc recenzję sprawia wrażenie niezłej płyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 No poprostu "zajebiste" płyty polecacie panowie bez dwóch zdań hmm zastanówmy się epox wszystkie są wadliwe abit... jeszcze gorzej msi widziałem i kijowa jest moim zdaniem asus to już wogule porażka więc może chaintech widziałem na frazpc recenzję sprawia wrażenie niezłej płyty. Do każdej z płyt, które odrzuciłeś da się znaleźć (na pewno do MSI i Asusa) jakieś dobre recenzje. Świetne recenzje płyt ECS k7s5a i innych ECSów można było rok temu znaleźć w internecie itp., a potem w użytkowaniu wyszło co to są za płyty (zwłaszcza k7s5a). Moim zdaniem lepiej polegać na zdaniu osób, które płytę mają i użytkują przez jakiś czas niż na jakichś testach, które gość machnie w kilka-kilkanaście godzin i bierze się za następne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Ja tam polecam MSI KT3 Ultra2 po prostu zaje#$%^ płytka !!! Nic dodać nic ująć 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Panowie.....mamy tu dość ograniczony budżet....więc bez sensu polecać gościowi MSI KT3ULTRA2 ! Niech weźmie sobie rewelacyjnego ECS'a K7VTA3 ver.3 na KT333 z obsługa nowych procków AMD - FSB 166 ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Panowie.....mamy tu dość ograniczony budżet....więc bez sensu polecać gościowi MSI KT3ULTRA2 ! Niech weźmie sobie rewelacyjnego ECS'a K7VTA3 ver.3 na KT333 z obsługa nowych procków AMD - FSB 166 ! Ile takie cudo kosztuje :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Na płycie nie wolno oszczędzać! Gigabyte 7VAXP - 614zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colsbald Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Witam wszystkich Właśnie kumpel przydzielił mi zadanie złożenia mu komputera. Będzie on oczywiście operował na bazie procesora AMD. Moglibyście mi chłopaki poradzić, jaką płytę główną mam zakupić do tego kompa biorąc pod uwagę oczywiście cenę do wydajności. Powiedzmy, że do mogę na nią wydać do 600 zł, a tak w ogóle to cały komp razem z drukarką ma go kosztować najwyżej 3000 zł. Na płytach głównych najgorzej się znam więc może podpowiedzielibyście mi jaką płytę wybrać Beirz asusa a7v333, jezeli masz AMD + ECS to ... znasz taki fajny niebieski ekran w windows 98. Jak zainstalujesz Xp to zamiast niego masz restarty samoczynne ::)))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Co Wy pier*** złożyłem na tej płycie kilkanaście o ile nie kilkadziesiąt kompów, więc wiem ! Płyta kosztuje koło 225 netto ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Ja bym się bał, że mi się rozsypie w rękach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Ja bym się bał, że mi się rozsypie w rękach ;)Ja bym się bał na takim gruchocie jak Twój komp pracować ! :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 ten ECS K7VTA3 na kt333 jest spoko palnuje wlasnie skladac kumplowi sprzet na tym a juz kilka zlozylem i bez problemu dzialaja nie wiadomo czy ten gość bedzie kręcił czy nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Odczep się od mojego kompa! :twisted: Jest bardzo dobry zwłaszcza, że do stycznia pracowałem jeszcze na 200MHz i 40MB RAM... ;) Poza tym jest złożony z elementów z wyższej półki w tej "klasie cenowej" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...