yakoob Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 MSI K7n2 Delta ILSR mam taką płytę i mam z nią same problemy....pisałem już o tym. Doradziliście mi żebym ją sprzedał i kupił Abit nf7 rev 2.0. Nowa płyta MSI kosztuje jakieś 493zł(sklep benchmark) a gość chce mi za nią dać 300zł (jeszcze 12 miesięcy gwarancji) czy to normalna cena??!!Proszę o popmoc kompletnie nie wiem co mam zrobić??!! :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 sprawdz warunki gwary co tam pisze o wymianie sprzetu i jakie ceny obowiazuja :] i pokaz gosciowi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakoob Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Hmmm sprawa jest o tyle ciężka że nie mam jako takiej gwarancji pisemnej na tą płytę.... Więc nie mogę za bardzo sprawdzić. Jak myślisz ile mogę wiąść za tą płytę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 A ile czau juz ją masz rok? Wiesz cena nowej jest wysoka ale sprzedac ją za sporo kasy to trzeba tkz. jelenia znalesc :wink: Bo za 300-350zl to juz fajną plyte mozna kupic a taki Abit NF7-SL n-Force2 SATA v2.0 na tweaku(sklep) kosztuje 396zl:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakoob Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Tak mam ją już rok i zostało jeszcze rok gwarancji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 no to zawitaj do sklepu i popros o warunki gwaracji w nim :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakoob Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Wiesz ten sklep to ma taki znajomy i wszystko jest zalatwiane słownie w zasadzie i nie wiem nawet o co mam sie upomniec??! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 u tak jest najgorzej :/ to raczej sie tutaj nie nakabinujesz tylko doplac i bierz nf7-sl :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakoob Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Chłolera!!!!!!!!człowiek to głupi jest........ a ile może kostować ten abit??!!pewnie tez bede brał od niego!!:-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 ok 400 moze troche ponad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 ok 400 moze troche ponad ok 400 moze troche ponad http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7097 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...