Dzi@dzi@ Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Mam problem poniewaz kiedy klikam na ikone internet explorer to wyskakuje mi strona http://try-this-search.biz . Nie wiem skad sie ona wziela :/ i nie moge zmienic na inna. Probowalem skanowac dysk ad-aware ale to nie pomoglo ! Plz !! czy ktos wie jak sie tego pozbyc ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Sciągnij sobie pogramik hijackthis do usuwania takich syfów. Pewnie wchodziłes ja jakies strony typu xxx, lub mash to z jakiegos softu!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzi@dzi@ Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Niestety usuwanie tym programem tez nie pomaga :( Usuwam to co nie potrzebne ale kiedy skanuje drugi raz to dalej te pliki sa Nie chce robic reinstalki wina bo dopiero co robilem nie dawno :/ Jest jezscze jakis sposob ?? Moze inny progs ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 http://forum.purepc.pl/search.php - strona AND startowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 zmien strone startowa na pusta potem uzyj programu czyszczacego (np. adAware Personal - jest darmowy) potem (NIE CWCHODZĄC DO IE )wchodzisz do panelsterowania->opcje internetowe dajesz strona startowa njako pusta i juz po wszystkim :] powinno pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzi@dzi@ Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Niestety probowalem na rozne sposoby pozbyc sie tego problemu ale nic nie dalo rezultatu. Az w koncu zrobilem format i wszystko wrucilo do normy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 eeee na łatwizne poszedłes :] sposob ktory podałem działa na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzi@dzi@ Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 eeee na łatwizne poszedłes :] sposob ktory podałem działa na 100% Wlasnie wpierw zrobilem to co napisales ! :P i to nie pomoglo wiec wkurzylem sie bo caly komp mi sie przycinal ze grac w nic nie moglem i zrobilem formacik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...