timmon24 Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Pisząć ten temat mam na myśli przede wszystkim programy typu p2p np emule,torrent ,direc connect W jaki sposób moge sprawdzić czy dany port np w emule 4662 jest blokowany przez administratora /lub administrator wprowadził ograniczenia na ten port ?? czy potrzebny jest jakis programik ? bardzo by mi zależało na tej odpowiedzi ponieważ mam kłopoty z p2p mam IP zewn emula HIGH iD a transfer max 3 kbs Czytałem forum ale nic bardzo konkretnego nie znalazłem na ten temat bardzo bym prosił o pomoc z góry THANX pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 przepraszam ale posty mi sie pomnożyły 3 krotnie niewiem czemu w jak isposób usunąć niechciane posty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 mógłby ktoś pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 off 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Chyba odpisywalem na ten temat w ktoryms z pozostalych. Najprostszy sposob to postawic cos na tym porcie, np serwer ftp czy www i sprobowac sie zalogowac z zewnatrz (np korzytajac z konta shell). Jesli sie dostaniesz to port masz otwarty (przynajmniej na TCP) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...