Sandman Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Jaka plyte kupic pod Durona 1600 i DDR 400? ECS'a L7S7A2 czy Asrock'a K7S8X? Z gory mowie ze mam gora 150 zł. Chodzi mi o to zeby uzyskac FSB w granicach 200Mhz i oczywiscie cos jeszcze wycisnac z tego Durona. Prosze o szybką odpowiedz bo jutro rano musze kupic płytę i nie mam czasu na czytanie 120 stron wątku o tych plytach. Z gory dziekuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick1 Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 hmm Primo nikt CI nie powie, czy wyciagniesz z danego egzemplarza procesora 200Mhz (szczegolnie jesli bedzie zablokowany mnoznik) O plytach masz paredziesiat stron, to przejzyj. Po to sie ci ludzie produkuja i tu pisza na temat plyt, zeby tacy jak Ty mogli spokojnie przeczytac i porownac. Jak ci nie pasuje, to watpie, zeby ktos sie znalazl komu sie chce streszczac watki dla trolli P.S. Co do durona i jego podkrecania tez radze najpierw watek o tym przeczytac przed kupnem P.S.2. jak chcesz miec 200Mhz gwarantowane ze strony plyty to kup cos drozszego (Abita nf7 na przyklad) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandman Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Hmm Primo ktos tu nie umie czytać. 8O Chodzi mi o to czy dana płyta obsłuży FSB 200 a o procesor nie musisz sie martwić bo to oczywiste ze bez zmiany mnoznika duron nie pojdzie na 200. Zresztą napisałem, ze nie mam czasu czytac wszystkiego o tych płytach. A to głownie przez takich ludzi jak Ty jest po 60 stron w kazdym z topicow a moglo by byc najwyzej 15 stron z konkretnymi odpowiedziami. A jak po prostu potrzebujesz sobie popisac to zapraszam na CHAT :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick1 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Primo chatow nie uzywam z roznych powodow. Co najwyzej IRC a i to nieczesto ostatnio Secundo Jesli bys sie pofatygowal na strone producenta, to bys mial odpowiedz na pytanie o FSB. (przed chwila sprawdzilem strone asrocka i ECS zeby nie byc goloslownym. Masz informacje jakie FSB jest gwarantowane. Powyzej gwarantowanego nikt ci nie zaswiadczy, czy twoj egzemplarz plyty wyciagnie cos wiecej) Tercio mozesz mi wyjasnic dlaczego przez takich ludzi jak ja jest 60 stron zamiast 15? Sadze, ze jest odwrotnie. Ja najpierw czytam, potem sie wypowiadam, takze nie zadaje pytan na ktore odpowiedzi w watku padly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandman Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Nie mam zamiaru zagłębiać się w dalszą rozmowę z Tobą. Jeżeli chodzi o stronę producenta to oczywiście nie znajdziesz tam informacji o FSB 400MHz bo oficjalnie płyta nie obsługuje tej magistrali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...