maLy88 Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Jaki bloczek dobry i tani, i jak można pompke do tego dobrą, żeby póxniej jeszcze na durgi blok wyrobiła, i nawazniejsza żeby była bardzo cicha.Dziekowa 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 O pompach jest juz tematow tyle, ze znajdziesz na pewno... A co do bloku... To chyba tylko Uriel Multitop daje sie zalozyc na A64... Nic innego chyba nie, no moze X3M, z dodatkowa zapinka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_harry Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 na razie nie ma chyba niczego rewelacyjnego - wiekszosc to konstrukcje ala WW nastawione na malutkie jadra xp... - wiec , albo wlasnie uriel multitop i zabawa ze zdjeciem heat-spreadera, albo poczekac - tak na zdrowy rozsadek mi sie wydaje ze uziel/atira albo jakis prison(crystal) z zapinka pod socket 939 bylby lepsiejszy niz uriel, ale to tylko moje zdanie...(i tak sporo ciepla rozlazi sie po spreaderze wiec bloczek z nieco wieksza powierzchania uzebrowania wydaje sie lepszy...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 mam akurat do sprzedania uriela 2 Multitop i pompe Hydor seltz L30 II no i wiele innych rzeczy ;) jesli chcesz to gg: 3331662 albo pw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Nessay co to za reklamy :) - z przyczyn iz masz w A64 duzy rdzen proponuje albo X3m'a (jezeli masz tyle kaski i chcesz pokombinowac z zapieciem) albo Abadon'a (tez jest niezly pod takie konstrukcje)... No albo jeszcze taniej (i wcale nie najgorzej) Crystal'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma3ek Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 a ja bym zaproponował konstrukcję Kyńka.. zapupuście duża powierzchnia odbierania ciepła, czyli coś w sam raz na nowe AMD albo pod pelta. szukaj na allgro albo wal do mechl!na (nawiasem mówiąc konstrukcja Kyńka do złudzenia przypomina mi blok wodny CoolerMastera, która bardzo łądnie wypadł na tego typu prockach.. więc tasty bloku Kyńka też powinny wypaść bardzo ładnie) aha.. a ponieważ jest to blok o przepływie linearnym więc zalecana mocna pompa.. L30 w sam raz (ew. wersja bardziej ekonomiczna A306) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 CoolerMaster'a?? lub ewentualnie nowy bloczek Thorn'a- mysle ze tez bedzie dobry do duzych powierzchni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma3ek Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 CoolerMaster'a??uhm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 No wlasnie z blokiem Kyńka to kojarzy mi sie blok ala Crystal (mogesie mylic)... A takiego bloku Kyńka nie widzialem... moglem przeoczyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma3ek Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 :oops: oj to mi się pomylało :oops: ostatnio tyle o tym czytam, przeglądam, analizuje i Bóg wie co jeszcze, że się mi pokręciło :oops: bardzo przepraszam i kyńka i thorna :oops: tak mi przykro, że aż mi głupio :oops: konstrukcja thorna: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 no widzisz... Takie cos to mial jeszcze Liquidboy... :)... Bloczek tez bedzie DOBRY tylko trzebana niego poczekac :)no widzisz... Takie cos to mial jeszcze Liquidboy... :)... Bloczek tez bedzie DOBRY tylko trzebana niego poczekac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maLy88 Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Narazie jezscze poczekam, aż wyjdzie coś typowego pod A64, a póki co kaske zostawie, żeby póxniej jej bylo na lepszą pompeczke i jeszcze bloczek na GPU. 8) Thx za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...