Mati.kbk Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Witam! Na forum jestem zielony więc sorry za wszelkie wpadki. kupiłem Abita NF7-sl i Bartka 2600XP+, i do tego włożyłem tymczasowo KINGSTONY 333mhz 256mb cl2.5. Wszystko chodziło dobrze. Następnie zmieniłem zasilacz na Modecom ATX-350GTF, grafe (Radek 9800pro Sapphire 128mb 256bit), nagryware (ale to chyba bez znaczenia) no i w końcu dodałem KINGSTONY 512mb 400MHZ cl3. Cieszyłem się że będę miał wystarczającą ilość ramu, a tu KICHA :cry: Po zainstalowaniu nowego sprzetu w żaden sposób płyta nie widzi mi tego starego ramu, nawet jak podłącze tylko ten stary :?: POMOCY!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 NForce 2 ma problemy z pamięciami na CL3. Szczególnie Abity. Pisze nawet o tym w temacie: "Overclocking pamięci dla początkujących" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati.kbk Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Tak wiem, ale z pamięciami na cl3 jest wszystko OKI. Komp nie widzi tych kingstonów 256mb cl2.5 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...