Skocz do zawartości
BiGos

Si3112r... :|

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem przez te stery Si3112r ( są to stery od raidu bez nich nie zainstalował bym XP-ka na Hdd S-Ata ) i tak jest kilka programów np divix 5 speedfan itp... nie moge ich zainstalować bądź uruchomić wyskakuje blue screen !! w XP lol i mowi mi ze coś tam trata tata Si3112r ze sie gryzą :) i co mam zrobić :cry: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:x AA nie ma nowych sterow do tego to jest ster od Raidu do S-ata i jest tylko ten !! :| albo ja nie umiem szukac widze ze nikt nie mial takich problemow jak ja na siriusie mi nie pomogli tu chyba tez nie znajde pomocy NIKT nie mial takiego problemu jak ja !!! niektore programy na xp mi sie gryzą z tymi sterami wyskakuje blue screen i papa :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sterowniki są na stronie producenta płyty głównej. Jeśli nie masz zainstalowanych sterowników od chipsetu, to zrób to teraz. Też są na stronie producenta płyty głównej.

A podstawowa wersja sterów SiL3x12R jest u producenta układu, tyle że nie zawsze działa (zależnie od BIOSu płyty).http://www.siimage.com/products/sataraid.asp

Mam najnowsze stery nForca ... a dam se spokoj z tym trudno ... :| najwyzej nie zainstaluje speedfana i divixa 5 pro :cry: :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi