TwiN Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Witam. Potrzebuje slownik polsko-wloski/wlosko-polski. Nigdy nie mialem do czynienia z tego typu programami, wiec nie wiem czego moge od nich wymagac i oczekiwac. Napewno nie wystarczy mi zwykly slownik online, potrzebuje jakiegos bardziej rozbudowanego narzędzia, pomocnego takze w nauce wymowy, pisowni... Co polecacie? Gdzie mozna sie w taki soft zaopatrzyć (mile widziane adresy www)? Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Przyznam szczerze, ze z jezykiem wloskim mam niewiele wspolnego . Jedynie to przychodzi mi na mysl to http://www.techland.pl/plProd.php?PID=PR045 A o tym czym program dobry , niech powiedza osoby ktore uzywaly . Pozdrawiam . A i zapomnialem , dodaj do tematu ze potrzebny jest ci jezyk Wloski . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Hmm... nie ma innych propozycji? Moze ktos uzywal jakiegos dobrego slownika polsko-angielskiego/niemieckiego. Wiele firm ma blizniacze produkty do kilku jezykow... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...