grosikboss Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Witam jak w temacie czy ktoś może wie kiedy na Polskim rynku będzie dostępna płyta ABIT KW7 http://www.abit-usa.com/products/mb/techsp...ies=1&model=210 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Podpinam sie z pytaniem, tylko na abicie to cos "plyta widmo" a sam bylem zadowolony ze juz sie niby pojawila :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 No zapowiada sie ciekawie - mam nadzieje ze Abit nie skwasil mobo pod wzgledem OC. Nie podoba mi sie obecnosc tylko 4 mosfetow przy sockecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 A mnie na co zwrocil uwage KGB > zasilania dwufazowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 A mnie na co zwrocil uwage KGB > zasilania dwufazowegoO tym wlasnie napisalem ;] - 4 mosfy = 2 fazowe zasilanie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 A mnie na co zwrocil uwage KGB > zasilania dwufazowegoO tym wlasnie napisalem ;] - 4 mosfy = 2 fazowe zasilanie 8)Faktycznie cos mnie zacmilo (za duzo siedzenia przed pudlem) :oops: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 mam nadzieję ze nie bedzie tak skopana jak KV7. szkoda że EpoX czegoś nie wypuścił na kt 880 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 KW7 juz w oficjalnej "tabelce"abita http://www.abit-usa.com/products/mb :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...