domel.fm Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Witam wszystkich useruw tweaka i pozdrawiam , a tak do rzeczy to mam problem z udostępnianiem plików w sieci z 2 kompami z xp. Urzywam routera z wbudowanym switchem asmax AR-800 C2 i jakis tam kart sieciowych 3 com. Dostęp do netu mam na 2 kompach i wszystko chodzi bomba ale klocki zaczynają sie gdy chce pzesłać plik. oba kompy należa do grupy roboczej MSHOME i się widzą ale gdy prubuje wejść na z 1 kompa na 2 to pojawiaja sie komunikat PC1 nie jest dostepny Morzesz niemiec uprawnien do przeglądanie serwera skontaktuj sie z administratorem serwera, i tak samo z 2 na 1.co mam zrobić aby dostać sie do udostępnianych plików. Serdeczne dzieki za pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Włącz na obu maszynach konto gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domel.fm Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Mam włączone konto gościa na obu maszynach i nic. a i jeszcze jedno działa mi też udostepnianiw drukarek normalnie moge drukować z obu kompuw na jednej drukarce sieciowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...