Piszczel Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Mam taki problem że nawt przy FSB 133 jakaś giera potrafi wyjść do windy lub zawiesić system :evil: . Ja myślę że to wina windy - trochę nie chce mi się przeinstalować więc proszę o sugestie. 3DMark przechodzi testy pomyślnie, Memtest, CPUStabilityTest i inne też :!: Tak samo zachowuje się przy FSB138MHz, wyżej już 3DMark nie przeleci, może proc pada :?: . Proszę o sugestie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 a może powiesz jaką masz windę??? jeśli xp to norma. Musisz ściągnąć łatkę nvidii która zamyka bezpośredni dostęp do pamięci RX55 wtedy powinno byc ok a jeśli nie to "sorry no bonus" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 a może powiesz jaką masz windę??? jeśli xp to norma. Musisz ściągnąć łatkę nvidii która zamyka bezpośredni dostęp do pamięci RX55 wtedy powinno byc ok a jeśli nie to "sorry no bonus" ;)mogl bys podac linka do tej łaty?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Mam XP i poproszę o linka do tej łatki. plizz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Mam XP i poproszę o linka do tej łatki. plizzwłaśnie tą łatkę zdobyłem już dawno dawno temu (zaraz jak wyszedł xp) i nie mam do niej linka jednak na pocieszenie powiem wam że w najblizszym czasie wrzucam moją stronkę na serwer a tam ta łatka napewno się znajdzie (ależ jestem skromny ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Proponuję dać znać w newsach i dać o tym posta - oczywiście jak już założysz serwer :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Proponuję dać znać w newsach i dać o tym posta - oczywiście jak już założysz serwer :)jak najbardziej ja dobrze pójdzie to strona bedzie na dniach w necie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Dobrze by było zamieścić też na nowym dziale Tweka "Pliki". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...