flasht Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Gralem sobie w jakies gry planszowe az tu nagle niebieski ekranik... Co jest? Hmmm dobra... restart... gram dalej gram... syrena... procek 75'C ... heh? Zagladam do kompa (buda jest otwarta caly czas) i co sie okazuje? Nie wiem co z prockiem, ale karta graf zaczela dymic... Silencer na niej w ogole przestal sie krecic... A po co to pisze? Bo mi sie udalo... i karta zyje, ale wam moze sie nie udac... wiec jak zacznie sie dziac cos dziwnego, sprawdzcie czy wasz VGA Silencer jeszcze zipie... Pozdrawiam FlashT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Od jakiego czasu na nim pracujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Od jakiego czasu na nim pracujesz? Dokladnie od dnia pojawienia sie REV3 w Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Od jakiego czasu na nim pracujesz? Dokladnie od dnia pojawienia sie REV3 w Polsce. A dokladniej? Nie kazdy sledzi wprowadzenie do sprzedazy kazdego towaru w tym kraju:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Od jakiego czasu na nim pracujesz? Dokladnie od dnia pojawienia sie REV3 w Polsce. A dokladniej? Nie kazdy sledzi wprowadzenie do sprzedazy kazdego towaru w tym kraju:) Hm... to chyba jakies pol roku temu bylo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 To nie za dlugo :( Jednak rozwiazania pasywne, np. ZALMAN ZM80, maja ta przewage ze tam praktycznie nie ma sie co uszkodzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 To nie za dlugo :( Jednak rozwiazania pasywne, np. ZALMAN ZM80, maja ta przewage ze tam praktycznie nie ma sie co uszkodzic. Ta... a w ogole moral jest taki, ze: Karta jednak sie sypnela! chyba... dowiem sie za kilka dni... dzis wioze kompa do serwisu, bo nie mam u siebie warunkow zeby wszystko sprawdzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Moje kondolencje:( Co to byla za karta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Moje kondolencje:( Co to byla za karta ? Medion Radeon 9600 TX (8 potokow) - nie mylic z XT :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Troche kasy jednak poszlo:( Daj znac czy Ci w serwisie wymienili. Po tej historii zaczynam wymieniac w kompach chlodzenie grafiki na pasywne. Pod moja opieka jest 10 maszyn. Ostatnio tez czytalem o pentagramie z urwanym smiglem. Kurcze, ktos mial racje "Biednego nie stac na tani sprzet" Trzeba stawiac na jakosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 :-) Karta jednak nie poszla... tylko dysk... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...