Skocz do zawartości
flasht

Taka historia... z morałem ;-)

Rekomendowane odpowiedzi

Gralem sobie w jakies gry planszowe az tu nagle niebieski ekranik... Co jest? Hmmm dobra... restart... gram dalej gram... syrena... procek 75'C ... heh? Zagladam do kompa (buda jest otwarta caly czas) i co sie okazuje? Nie wiem co z prockiem, ale karta graf zaczela dymic... Silencer na niej w ogole przestal sie krecic...

A po co to pisze?

Bo mi sie udalo... i karta zyje, ale wam moze sie nie udac... wiec jak zacznie sie dziac cos dziwnego, sprawdzcie czy wasz VGA Silencer jeszcze zipie...

Pozdrawiam

FlashT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie za dlugo :(

Jednak rozwiazania pasywne, np. ZALMAN ZM80, maja ta przewage ze tam praktycznie nie ma sie co uszkodzic.

Ta... a w ogole moral jest taki, ze:

Karta jednak sie sypnela!

chyba... dowiem sie za kilka dni... dzis wioze kompa do serwisu, bo nie mam u siebie warunkow zeby wszystko sprawdzic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche kasy jednak poszlo:(

Daj znac czy Ci w serwisie wymienili.

Po tej historii zaczynam wymieniac w kompach chlodzenie grafiki na pasywne. Pod moja opieka jest 10 maszyn.

Ostatnio tez czytalem o pentagramie z urwanym smiglem. Kurcze, ktos mial racje "Biednego nie stac na tani sprzet" Trzeba stawiac na jakosc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi