exorcist Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Witam. Mam problem związany z kontami POP3, a dokladnie z programami pocztowymi takim jak THE BAT albo Microsoft OUTLOOK. Poniewaz bodczas korzystanie z niego nie moge woogle odbierać poczty i wyskakuje komunikat ze polaczenie sie nie powiodlo. Ale poczte moge wysylac przez owe programy. W windowsie xp Proffesional mam zianslowanego Firewalla Norton internet security ale nawet po jego wylaczeniu nie moge odbierac poczty. Czy ktos moze wie o co loto:>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 na jakim serwerze masz założona skrzynkę i z jakim adresem łączy się Twoj program pocztowy przyład - na o2 - adres to pop3.o2.pl na interii - mail.interia.pl itd moze tutaj błęda walnąłes :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 pop3 komunikuje się na porcie 110 a SMTP na 25 . Zobacz czy ogniościanka ci tych portów nie blokuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 mam bata i czasem przyświrowuje :arrow: jak walne żeby sprawdził pocztę ze wszystkich kont to wywala błąd bądź prosi o zmianę hasła :lol: :lol: a jak sprawdza konta pojedynczo to nie ma żadnych błędów :lol: :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 @ exorcist - może włączyłeś ssl, a twój serwer tego nie obsługuje. @ fenriz - przetestuj Mozillę Thunderbird - pobieram pocztę z wszystkich (czterech) kont i nie mam problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...