Nyny Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Witam, Windows XP z SP2 oczywiscie. Chodze po necie gram.... po kilku godzinkach pojawia sie taki oto problem: -nie moge otworzyc plików graficznych ani mp3 (dziala tylko opcja eksploruj, otworz z... albo wrzucenie mp3 przez winampa) -nie moge skopiować zadnego pliku (opcja kopiuj i wklej wogle nie dziala tak samo ctrl+c crl+v) -nie moge przenieść zadnego pliku na inne miejsce (opcja przeciagnij i upuść wogle nie dziala) Wiecej poblemow nie zauwazylem. Pozatym komp dziala normalnie. Czy ktos mial juz podobny problem??? Skanowalem kompa antywiremi ad-aware ale niestetyproblempowtarza sie dalej. Problem znika po wylogowaniu sie albo uruchomieniu ponownie kompa.... P.S. Zauwazylem tez ze bardzo czesto ów sytuacja ma miejsce po wyjsciu z jakiejś gry (prawdopodobnie jest to q3) ale nie dam sobie glowy uciac ze to wlasnie wina tego.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Pytanie zasadnicze: Instalowales SP2 na juz postawiony system czy tez instalowales na nowo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 tak jakby problem z svhost hm na to jakas latka byla.... ja mjialem kiedys cos podobnego,a le trudno mi pamiecia wrocic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 sp2 instalowalem na postawiony system.... reinstalka odpada bo nie mam na to nawet ochoty :) RS wroc pamiecia co to moze byc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Widze ze nikt nie zna odpowiedzi ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...