mee Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 WItam Mam takie pytanie dla znawcow :) posiadam zasilke chieffteca z dwoma wentylatorami. Problem polega na tym, ze moja obudowa jest dosc mala i na dodatek zasilacz jest bezposrdnio nad procem :( no i w konsekwencji wlacza sie "2 bieg" wentylow (jak dla mnie zaglosny). Chcialbym wyciagnac zasilacz poza obudowe i polozyc go na niej, jako ze wciagajacy wentylator jest u spodu zasilacza, zasilacz musi lezec "na odwrot" - no i to jest to pytanie :) czy moze tak stac pracowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Moze. Niektore obudowy maja pionowo ustawione zasiłki i nic nie przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 z czego mi wiadomo to tylko dyski na dłuższą mete nie lubią udziwnień w pozycjach. Dawaj jak Ci będzie wygodniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRx Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Modecom sam w swoich obudowach wkłada zasiłki "do góry nogami" ja tak miałem i działał jedyne co to może mieć ciut gorsze chłodzenie bo w normalnej pozycji żeberka radiatorów w zasilaczu są ustawione do góry (jak wiadomo ciepłe powietrze unosi się do góry) co ułatwia odprowadzanie ciepła, no ale że tu będzie poza obudową i full dostęp do zimnego powietrza to nie powinno być problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 zasilka w kazdej pozycji pracuje tak samo!!!! pomijajac ofkorz detal odnosnie temp. o ktorym wspomniał kolega wyzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...