tomek23 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 (edytowane) zakupiłem radeona 9250 256mb chodzi fatalnie skad moge pobrac ewentualnie jakies sterowniki(slyszalem ze omegi(??) sa dobre a moze jakos moge ja podkrecic??? :?: Edytowane 16 Lutego 2005 przez tomek23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Ogólnie to ta karta jest fatalna (256 mb grrrrrr, chwyt reklamowy) ma 64 bit wiec nic omegi ci nie dadzą!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek23 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 a na jaka grafike polecal bys mi wymienic ta karte ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 To zalezy ile mash funduszów: tak do 500 zł to radka 9600 PRO lub 9550 XT a do 1000 zł to 9800 PRO. Aha i tak troche powyzej 300 zł: 9550 !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 na gf 6800ultra :evil: ------> http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=70600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek23 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 czy gf 5200 jest lepszy od radeona 9250 ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 czy gf 5200 jest lepszy od radeona 9250 ????? Obie karty o syf i nie do grania w nowsze gry... (a nawet starsze...) GF5200 to 4MX ... z obsługa Dx9.0 co nic jej nie daje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 No wiesz QUan, jak chcesz grac w najnowsze gierki z nie wiadomo jaka rozdzielczoscia, i super detalami to nie dzif sie ze cos ci bedzie prrzycinało na karcie za 300 zł!! Ja mam fx 5200 Ultimate i nienarzekam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 No wiesz QUan, jak chcesz grac w najnowsze gierki z nie wiadomo jaka rozdzielczoscia, i super detalami to nie dzif sie ze cos ci bedzie prrzycinało na karcie za 300 zł!! Ja mam fx 5200 Ultimate i nienarzekam! na 9550 możne na Medium luksusowo pograć... PS. Ja narzekam bo na słabsza karte bym się z mocniejszej nie przeniósł... jakbyś miał na tydzień R9700 to bys tez narzekał na swoją... po powrocie do niej... PS. nawet ja nie gram z najwiekszą rozdzielczością... ale najwazniejsze dla mnie są detale, nie rozdzielczość... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 niektorzy graja na 64bitowym mx 440 i majac 256 ramu spokojnie ciesza sie pelna plynnoscia np w farcry. detale minimalne (na max chodzi tak samo szybko:] ale jest brzydziej bo nie ma obslugi dx8 i wszystko biale) wiec do grania w najnowsze gierki naprawde nie wiele trzeba. a farcry i tak jest nudny i tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 R9250... I do tego 256RAM... Kto ci sprzedal ten szit? Zamiast grafy kup pistolet i zastrzel drania-sprzedawce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Jak nie macie nic konkretnego do napisania to dajcie sobie spokój, gość kupił i kropka. Onio skąd wiesz, że to 64bit? Logan"]niektorzy graja na 64bitowym mx 440 i majac 256 ramu spokojnie ciesza sie pelna plynnoscia np w farcry. detale minimalne (na max chodzi tak samo szybko A to ciekawe... Far Cry+256Ram+max detale i pełna płynność.... jakoś Ci nie wierzę... można i tak ale wtedy nowe gry niczym nie różnią się od starych. tomek23 co to znaczy fatalnie chodzi - podaj przykłady, wyniki testów. Jak wymieniałeś tę kartę? Opisz dokładnie bo nie wystarczy wyjąć starą włożyć nową i grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mic3K Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Nie kupuj broń Boże Radka 9550. To taki sam szajs jak 9250. I co wy za głupoty gadacie, że na karcie do 300 zeta nie można w nic grać ?? Ja mam Radka 9200 64MB/128bit i wszystko popina na prawie full tj. 1024x768x32 bit. Nie ma gry (może Doom3) która by mi nie poszła na takiej res. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 (...) Nie ma gry (może Doom3) która by mi nie poszła na takiej res....a FARCRY? a CoD:UO? a... The Sims2?... RBRally?... to wszystko Ci chodzi na MAX ustawieniach w tej rozdzialce? ;) Bo mi np. nie... wiec to naprawde ciekawe ;) EDIT: Zapominam, ze dla niektorych 5fps w grze mozna nazwac, ze "gra chodzi" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...