vegosan Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Chce sobie zrobic cos w stylu COOLER MASTER AEROGATE Czyli panel kontrolny umożliwiający sterowanie 4 wentylatorami oraz monitoring temperatury 4 dowolnie umieszcznonych czujników. Potrzebuje tylko schemat.Szukalem ale niestety udalo mi sie tylko znalesc schematy bez lcd a ja potrzebuje z opisowym montazem i podlaczeniem wlasnie lcd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 vegosan polecam popatrzec na projekty i skontaktowac sie z autorem tej www http://www.matul.waw.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Mały OT niezłe projekdty podoba mi sie ten z wyświetlaniem na LCD ilości obrotów 8 wiatrków w moim WC bedzie 5 wiatrakow sterowanych przez potenciometry od 4 do 12v więc coś takieg trzeba bedzie stworzyć ale kiedy inndziej (czekam na zastrzyk gotówki ah te ASG trzeba sobie pukawke jakąś sprawić :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 poszukaj termometru elektronicznego... widziałem chyba 4 kanałowy.. zmixujesz to sobie ze zwykłymi regulatorami na lm317 i bedzie cacy :D ps. taki termometr był bodajże w czasopismie Elektronika dla Wszystkich... mozesz poszukać na www.elektroda.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...