P_iotrek Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Witam, Moj sprzet to Epox 8RDA3+,Athlon2000@2300MHz,Radeon 9800pro,120GB SATA,zasilacz Chieftec 360.W biosie nie ma czegos takiego jak napiecie 3,3v i program aida i everest tez nie pokazuje takiego napiecia.Wchodzac w opcje zasilania,klikam na stan baterii i napisane jest Brak Baterii.Po zainstalowaniu programu CpuCool wyskoczylo mi okno z napisam malo napiecia 3,3v i dopiero zobaczylem ze jest 2,61v 8O . VBAT wynosi 2,92v.Czy ktos spotkal sie juz z czyms takim?Pozyczylem od kolegi zasilacz Tracer 400 w i to samo jest.Czy to moze byc wina obydwu zasilaczy?Czemu mi nie pokazuje w biosie napiecia 3,3v? Z gory dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 bylo ale nieee trzeba zalozyc kolejny topic. w epoxach to co jest podawane jako 3.3V to jest tak naprawde napiecie pamieci. wiec 2.61 jest jak najbardziej wskazane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_iotrek Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Witam, szukalem,ale nie znalazlem.Jezeli mozna to prosze o podanie linku. Dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 poszukaj w wątkach o Epox-ach to się dowiesz ze tak jest. Na moim Epox-ie takze tak jest ze zamiast napięcia 3,3v pokazuje vMem c w moim przypadku wynosi 2,7v. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 dokladnie tak samo jest u mnie. na 3.3v mam 2.71v :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_iotrek Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Witam, dziekuje za odpowiedz,juz myslalem ze zasilacz mam do d...y.Jakie napiecie macie VBAT?U mnie wacha sie 2,92-2,94. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 mam vbata 3.10v wedlug mbprobe. kiedys mialem problem z vbatem (program caly czas piszczal sygnalizujac za niskie napiecie) , winna byla oczywiscie bateryjka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...