TeChsoN Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Sorki ze zaczynam nowy temat ale potrzebuje jakis linkow gdzie moge rozkodowac bartona lub jesli ktos moze wie to podaje co jet na nalepce: AXDA2500DKV4D 9343042122622 AQZEA0412MPMW i jeszcze takie pytanie czy coopershim z athlona xp bedzie pasowal na tego bartka z gory dziex za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Prosze leniu http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=69982 a wystarczylo wejść w dzial FAQ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeChsoN Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 oki thx a czy ktos moze mi powiedziec czy ten cooperek bedzie pasowal na tego bartka i czy ta seria AQZEA jest dobra do podkrecania ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 mi pasował a miałem na palomino 2000 XP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 no to teraz sie powinno pojawic pytanie jak to oc albo do ilu podnies vcore :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeChsoN Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 to pytanie sie juz nie pojawi bez przesady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...