angel554 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Witam! Mam karte Geforce FX 5900. I podpiąłem ją do osobnej taśmy zasilającej, nie ma na niej nic procz włąśnie tej karty. Mam też zasilacz chiefteca 420W i athlona 64. a w windowsie pojawia mi sie error że mało zasilania dla karty... :( dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 ja miałem to samo u siebie ale sie okazało że molex był zaluźny przygiołem styki we wtyczce tej na przewodzie nie na karcie ma sie rozumieć i po problemie przynajmniej u mnie pozdr, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angel554 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 moja wtyczka siedzi moooocnooo! i nawet wyciągnąć ją to problem... może 420W to za słaby zasilacz (ale chyba wątpie)... nie wiem co jest grane... 2 wtyczki wkładałem i to samo... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 zasilacz raczej nie jest zasłaby u mnie też wtyczka mocno siedziała a okazało sie że coś tam nie stykało w każdym razie u mnie pomogło pozdr, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...