Qezal Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Witam, nie wiedzialem w jakim dziale zalozyc ten temam no ale mam nadzieje ze dobrze trafilem. Mam problem z moja nagrywarka - COMBO LG (czyta DVD i CD - nagrywa CD-R i CD-RW). Sprzet ma jush ok. roku. Uzywam jej sporadycznie ale ostatnio nie moge wypalac plyt (nie wazne czy cd-r czy cd-rw). Gdy zaczynam nagrywanie po ok. 30s wyskakuje komunikat: Uzywam nero 6 a nagrywania probowalem z roznymi predkosciami zapisu ale z kazda efekt byl taki sam... Czego to wina ?? Czy jush czas wymienic sprzet na nowy :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qezal Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Hm nikt nie wie ?? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 probowales nagrac plyte jakims innym softem? czy nagrywarka tylko nie nagrywa plyt czy takze nie potrafi odczytac zadnego krazka? Sproboj nagrac plyte alcoholem 120, skopiowac clonecd.... Zapytaj tez na forum http://www.cdrinfo.pl/forum_.php tam jest wiecej specjalistów od nagrywarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...