Gość zimny1 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 dzsiaj w szkole ba lekcji wychowawczej dowiedziałem się że mam zrobic plan lekcji ku mojemu sporemu zdziwieniu :) . A że chodze obecmnie do pierwszej klasy to zdało by się zrobić jakis fajniejsz bo ta tablica z ogłoszeniami strasze sztywno wygląda :D . Może wiecie z kąd wziąśc jaikis fajny wzór na plan bo robienie jakiegoś czarno białego w wordzie albo nawet klorowego nie bradzo mi się widzi(zrobiłęm takowy ale troche niebardzo jak dla mnnie wygląda) a mój z przyjaciółki z kubusiem puchatkiem i przyjacieami zginą :D pozdrawiam zimny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Photoshop i do dzieła ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zimny1 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 to chyba jednak pozostane przy szarym planiku lekcji :) pohoto shopem nie umiem się posługiwac musz sie w końcu nauczyc obsług jakiegoś edytora grafiki :) pozdrówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 no to do dziela :) ps: a masz hajs na ps'a? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 ja cale lo bez planu chodzilem i zyje ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 ja cale lo bez planu chodzilem i zyje ;o Niby tak, ale co to za życie ?? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 właśnie ... uczeń bez planu to jak koń bez siodła 8O :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 ot: reed zgubiles okulary i jakis sie niepodobny do siebie zrobiles ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 ot: reed zgubiles okulary i jakis sie niepodobny do siebie zrobiles ;] Bo to nie jest portret Reeda, tylko to jest Paul Atryda. :lol: :lol: 8) Pewnie nie czytałeś Diuny Franka Herberta :?: Jeśli lubisz książki sci-fi to musisz ją przeczytać. BTW: Bez planu da się żyć 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Plan? Jaki plan? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 właśnie ... uczeń bez planu to jak koń bez siodła 8O :oops: wolny ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 No chyba o to chodziło :lol: Z tym się zgodzę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 ot: reed zgubiles okulary i jakis sie niepodobny do siebie zrobiles ;] Bo to nie jest portret Reeda, tylko to jest Paul Atryda. :lol: :lol: 8) Pewnie nie czytałeś Diuny Franka Herberta :?: Jeśli lubisz książki sci-fi to musisz ją przeczytać. BTW: Bez planu da się żyć 8) Ale ty fpyte jestes spostrzegawczy i czaish kashdy moj zart normalnie. pfff 8) ps. czytalem diune :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 ja cale lo bez planu chodzilem i zyje ;o Niby tak, ale co to za życie ?? :| Bezstresowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 ja cale lo bez planu chodzilem i zyje ;o Niby tak, ale co to za życie ?? :| Bezstresowe. bezstresowe do czasu wejsca na lekcja bo nigdy nie wiesz z czego dostaniesz dzisiaj banie :-D :lol: :twisted: w sumie ja tez nie mialem planu lekcji bo pamietalem jakie mam w nastepnym dnui lekcje ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 no to do dziela :) ps: a masz hajs na ps'a? ;> Photoshop7 Special Piratez Edyszyn :twisted: Albo Gimp - mi się bardzo podoba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 ot: reed zgubiles okulary i jakis sie niepodobny do siebie zrobiles ;] Bo to nie jest portret Reeda, tylko to jest Paul Atryda. :lol: :lol: 8) Pewnie nie czytałeś Diuny Franka Herberta :?: Jeśli lubisz książki sci-fi to musisz ją przeczytać. BTW: Bez planu da się żyć 8) Ale ty fpyte jestes spostrzegawczy i czaish kashdy moj zart normalnie. pfff 8) ps. czytalem diune :| Racja, też się uśmiechnęłem :D Jednakowoż nie da się zaprzeczyć że Dune syci totalnie, zwłaszcza tak po 3 - 4 przeczytaniach i kilku(nastu ?) oglądnięciach, oczywiście w obydwu wersjach 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...