kambo6 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 mam pytanko jak zrobić żeby wgrane dzwonki do c550 działały. wydaje mi sie że to kwestia zmiany atrybutu. w p2kman orginalne dzwonki mają atrybut 70004 a wgrane 70000 czy wie ktoś jak to zmienić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Ludzie przeciez jest o tym spory topic zalozony. SZUKAC!!!!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kambo6 Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Ludzie przeciez jest o tym spory topic zalozony. SZUKAC!!!!! :evil: jeśli chodzi o ten 6 stronicowy topik to jest tam jak wgrać, ale po ustawieniu go nic nie słychać jak ktoś dzwoni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Ale to tez nie powod do zakladania nowego topicu, poprostu trzeba bylo ponowic prosbe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kambo6 Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 :D spoko juz wiem jak to zrobic :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...