crx-tm Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 serdecznie zapraszam na moje forum www.tuning.o7.pl choć sie powoli rozwja le jak sie zarejestrujeci bendzie coras lepiej :) pozdrawiam crx-tm:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Nieźle, naprawdę nieźle, jeżeli to naprawdę twoje piersze forum to gratuluje. Widać ze to dopiero początek, ale trzymam kciuki. Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crx-tm Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 wielkie dzienki i zapraszam do rejestracji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 jak na pierwszy raz to bardzo dobrze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crx-tm Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 dzienki GuC!o^ i zapraszam www.tuning.o7.pl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 szkoda stawiać takie forum na lycosie... reklamy skutecznie odpychają... ja mam Mozille więc ich nie widuje ale duża większość korzysta z IE oraz rozdziałki 1024x768 a wtedy niechce sie przeglądać takiego forum... teraz już za pare złociszy masz przyzwoite serwy.. przemyśl to :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...