shakur_45 Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 tak rozpoczal sie nowy rok szkolny i wraz z nim postanowialem kupic nnowego kompa oto co wybralem athlon xp 1700+ msi kt3 ultra2 wd 400jb 7200 8mb cache 256 ddr 333mhz msi g4 4200 64 mb tv-out + DVI no i odudowa codegen z rekomendacja amd na zasilke nie mam kasy na lepsza bude :/, no i jakis wentylek titana m5tb co wy na to ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Z budą możesz zrobić coś takiego (sam chcę tak zrobić). Kupujesz Codegena, wyp*****asz zasilacz i wstawiasz Fortrona 235W(więcej nie trzeba), którego można kupić na Allegro za 55zł. 300W z Codegena też opychasz na Allegro (jak ci się uda może dostaniesz 50zł) i wychodzisz prawie na zero. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 A po co Athlonik 1700? Wez 1600, roznicy niby nie wiele, ale zawsze pare zlotych mozna do czegos dolozyc. Tego 1600 i tak wykrecisz do 2000-2100+, wiec jesli nie widac roznicy to po co przeplacac? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 A jak będziesz kupował Athlona to patrz na serię. AGOIA się (ponoć ;) ) najlepiej kręci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Broń boże nie M5TB weź Titana D5TB bo M5TB to jest Mint... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 A jak będziesz kupował Athlona to patrz na serię. AGOIA się (ponoć ;) ) najlepiej kręci. A mozna kupic inne niz AGOIA ? Chyba wszyscy maja AGOIA :P Slyszalem plotki ze xp z nieparzystym oznaczeniem np . 1700+ sie gorzej kreca - tak uparcie twierdzil pewien sprzedawca gdy znajomy kupowal komputer :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 z tym wentylem to się zgodzę z wofkiem xp1600 się nie opłaca 20 zł w końcu moze dorzucić i mieć 1700. ale płyta......... no cóż napewno nie dla mnie ja bym wolał Gigabyte bądź tego wypasionego chaintecha. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURTUS Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 tak rozpoczal sie nowy rok szkolny i wraz z nim postanowialem kupic nnowego kompa oto co wybralem athlon xp 1700+ msi kt3 ultra2 wd 400jb 7200 8mb cache 256 ddr 333mhz msi g4 4200 64 mb tv-out + DVI no i odudowa codegen z rekomendacja amd na zasilke nie mam kasy na lepsza bude :/, no i jakis wentylek titana m5tb co wy na to ??? Athlonik oki podciagniesz spokojnie xp2000 lub nawet do xp2100 plyta sam niewiem niemam przekonania do msi dysk miodzio :) pamiatki oki ale bierz firmowe grafa :D :D :D obudowa ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 proc ofkorz, ze AGOIA sprawdzalem jakie maja :)), a co do wentylka to postanowialem dorzucic 10zl i ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Master Cooler DP5-6I31C-OC z regulacja obrotof jesli ten m5tb kijofy jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Płyta MSI Kt3ULTRA2 jest zajebista........ Jaką masz karte dźwiękową ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 no wlasnie w tym problem, ze nie mam zadnej i na razie chce jechac na 6 kanalowej MSI to miedzy innymi utwierdzilo mnie w wyborze plyty :) mam nadzieje, ze ta karta bedzie niezla tak jak czytalem o niej na anandtech :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Gigabyte 7VAXP też ma 6 kanałów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Ja wlasnie sobie teszcze AXP1700+ na EPoXie 8K5A3+ i klocek jak narazie dziala na 1870MH przy Vcore 1,85V. Moze i bedzie chodzil na nizszym napieci albo na wyzszej czestotliwosci, ale to wymaga testow :) Mam jeszcze 5 innych do sprawdzenia ;) Profesorek to AGOIA 9 z 22tygodnia. Jest brazowy. Stanowczo odradzam procesorki zielone. Z kilkunastu roznych partii jakie przejzalem od poczatku roku srednio liczac zielone sie zawsze slabiej krecily. Albo ja mam takiego gupiego farta albo...cos w tym jest 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 no to mam problem, bo w sklepie gdzie chce kupic maja co prawda tylko agoia ale widzialem, ze sa zielone hmmmmmmmm no i co teraz ?? :) zastanawialem sie nad plyta gigabyte, ale jakos nie mam przekonania do tej firmy, a raid i lan jest mi nie potrzebny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 raid ci sie przyda do podlaczenai wszystkich urzadzen (jak masz wiecej niz 2) na osobnych kanalach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Poza tym Gigabyte to skała jeśli chodzi o stabilność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 raid ci sie przyda do podlaczenai wszystkich urzadzen (jak masz wiecej niz 2) na osobnych kanalach. no walsnie wiem dlatego bede mial tylko twardziela i nagryware i nic wiecej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 raid ci sie przyda do podlaczenai wszystkich urzadzen (jak masz wiecej niz 2) na osobnych kanalach. no walsnie wiem dlatego bede mial tylko twardziela i nagryware i nic wiecej :) nie szkoda ci nagrywarki do czytania CDromów ??? przecie np. 2-godzinne ogladanie divxa to jak wypalenie kilku plytek !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 divx bede ogladal z kompa i po sprawie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Stary, a monitor? Jaki planujesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 monitor to kupilem juz rok temu w pazdzierniku tak jak drukare monit lg flatron 775ft a drukara hp 940 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Broń boże nie M5TB weź Titana D5TB bo M5TB to jest Mint... :? ta ... ten mint ma gorsze aluminium ... jednak wez markowego titana !!!!!! ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 binie biore titana tylko Master Cooler DP5-6I31C-OC z regulacja obrotof jest lepszy i kosztuje 50 zybla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...