gilong Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 witam mam celerona 2,4 na standradwoym chłodzeniu, mam na nim przewaznie ok 18 stopni, ostatnio podkrecilem do 2,52Ghz i mialem wtedy średnią ok 20 stopni . prosze powiedzcie jaka moze byc najwyzsza temperatura na tym procku i ile bym z niego wycisnol na standardowym zasilaniu (ps mam płyte asrocka ze zabespieczeniem przed spaleniem procka:P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Nie ten dział.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 hmm więc tak: - temperatura to chyba czegoś innego, bo to niemożliwe na stadardwoym coolerze - podaj reszte sprzętu, to ci powiemy czy na tym da się kręcić - ile z procka wyciśniesz nikt ci nie powie, bo nikt tu (chyba) nie jest wróżką - temperatura hmm, mam amd, ale myśle, że dobrze jest jak temperatura nie przekracza 55-60* - polecam dział faq, oraz szukajke, bo o kręceniu jest tu multum informacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 masz 14 lat? zostaw o/c w spokoju bo jak spalisz to zjebja u rodzicow ;> tak powaznie to moze zacznij swoja przygode ood przeczytania faq? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=29395 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...