Ram1rez Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Siemka :!: Mam pytanko czy są jakieś łatki do Windows 98Se wspomagajace prace na Athlonach XP :?: Mam problem z jedną machiną opartą na Athlonie XP 2000+ i nie można wejść w tryb normalny bo robi sie czarny ekran :( Jakies rady :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Pewnie się przyczepicie że nie podaje nic prócz proca więc ASrock k7vt2 256Mb ddr 333 GeForce 4 MX 460 Leadteka i WD 40Gb reszta zintegrowana czyli lan (połączenie z 8 takimi samymi kompami) oraz dźwiękówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_Sz Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Dziwna spawa ja mam dwa windowsy 98 i xp ten pierwszy czyli 98se chodzi bez najmniejszych problemów na sprzęcie takim jak w podpisie i chodzi bez problemów spróbój format Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkaor Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Ja miałem dziwniejszy problem :!: na moją płyte opis poniżej wsadziłem athlona 1,6 i posadziłem wiinde 98se i... ... do 2 restartów wszystko chodziło git, ale po restartach kompa wszystkie zainstalowane programy szlag trafiał a winda wstawała normalnie :!: :!: :!: nie pomogła mi aktualizacja biosu na xp pro sp1 wszystko chodzi looz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...