JuRi_ Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 kto ma ISS3 albo WE7 ? powiedzcie mi na jakich sterach i dx'ach gracie ? bo na omegach 2.5.58 dx9.0b mi nie chodza .uruchamiaja sie ale zamiast intro jest czarny ekran i aplikacja nie odpowiada . wczesniej gralem normalnie i bez problemow smigaly obydwie. ale nie wiem co sie stalo . ustawialem tryb zgodnosci (chociaz wczesniej nie musialem) ,instalowalem od nowa ale to nic nie pomaga to musi byc cos ze sterami bo ISS3 chodzil bez instalacji (pozostalosc po wczesniejszym systemie) moze jest jakis patch do mojego radka? Doom3 ,NFSU,COD,C&C Gen chodza bez zapiskniecia tylko te dwie sie krzacza . z gory dzieki . sprzet w opisie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 A masz zainstalowany kodek INDEO?? Bo to że gra się zawiesza na intro na to by wskazywało, że nie masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...