Baybe Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Czesc mam problem z ramem Probuje podkrecic Procka Atlona2000+XP lecz pamieci ram sa slabiutkie :( dojde do 1.8Ghz i sys mi niewstaje i wlasnie moje pytanie czy oplaca sie zamienic ram DDR512 (133) na 384DDR (400) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 oczywiście, że tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baybe Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 hmmm jesli tak mowisz poczekam na wiecej odp.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 myślę, że mało kto może odpowiedzieć, bo to jest oczywiste ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 ja tez nawet bym sie nie zastanawial. bierz te 4 setki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 jeszcze tylko nam zdradź jakiej firmy są te 400, bo jeśli elixir to wtedy może być wątpliwość ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 a są DDR 133MHz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 DDR 133 :P ???:lol: HEHEHE Chyba SDR... A to zamieniac, zamieniac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...