EsiuWWW Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Witam zastanawaiłem się czy tworzyć ten nowy temat wszakże jest to forum głownie o tematyce komputerowej, ale skoro jest dział elektronika :) to jestem usprawiedliwiony, otóż posiadam stary polski amplituner Radmor 4512 od jakiegoś czasu po dłuższym odsłuchiwaniu muzy jeden kanał się swyłączał, niedawno zamiast tego wzmacniacz zaczął szczelać i buczeć po czym odcinał zródło sygnalu po jednym takim wystrzale już się nie budzi poza świeceniem diód, byłbym bardzo wdzięczny o jaieś rady wskazówki może ktoś akurat radi tego posta :) Aha jako jedną z przyczyn wykluczam przedwzmacniacze które niedawno wymieniłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Spaliła Ci się końcówka mocy w kanaleChmmm koncówka mocy mówisz ale w tej samej chwili poszły by obydwie do luftu (ups powietrza) chmmmmmmm dziwne, ale thx na pewno skorzystam z twoich rad Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Zabezpieczenie odcina automatycznie obydwie końcówki, nawet jak tylko jedna jest uszkodzona. Nikt Cię do niczego nie zmusza. Widzę, że jesteś mądrzejszy ode mnie, a więc sam też będziesz potrafił naprawić ten wzmacniacz. Człowieku zluzuj troch wcale nie twierdze że jestem mądrzejszy od kogo kolwiek wydało mi się to tylko po prostu dziwne nic więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...