forest Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Mam problem z TV Tool'em. Zainstalowałem wersje 5.4, wygenerowałem klucz i....lipa !!! Po 10 minutach działania programu wyskakuje, że jest problem z moimi danymi i program się zamyka. To samo mam na wersji 6.0 i 6.5, a u innych działa. Wie ktoś o co tu chodzi ?! :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 nie wiem o co chcodzi ale jak chcesz to wysle ci wersje 6.0 z serialem, ktorego uzywam i nie mam problemow moze pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Widocznie masz do pupy ten generaator kluczy. Bo wersja demo po 10 minutach wraca na monitor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Tez mialem ten problem. Po kilku razach jak naciskalem ten przycisk obok klucza to wreszcie napisy zrobily sie szare, nieaktywne i juz chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...