Ares1 Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Nie wiem czy to powinno sie znajdowac w tym dziele ale w koncu chodzi o sterowniki.Do rzeczy prubujac zainstalowac jakiekolwiek sterowniki do karty ati czyli dna omegi lub zwykle po wejsciu na kolorowe tlo na ekranie pojawia sie komunikat o braku jakiegos pliku inf ze standartowych sterownikuw vga, windows mam 98SE i swiezo instalowany , na plytce z orginalnymi sterami w katalogu setup znajduja sie dwa pliki instalacji ten uruchamiajacy z autostartu wlasnie tez ma ten problem ale uruchamiajac ten drugi wszystko sie instaluje, jednak chcac sie pobawic Szafirkiem 9550 czytalem na forum ze dobre sterowniki to sa DNA a nie moge zadnych zainstalowac nawet nowszych catalyst, moze ktos zna juz ten problem z gory dziekuje za jakiekolwiek odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutas Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Nie wiem czy to powinno sie znajdowac w tym dziele ale w koncu chodzi o sterowniki.Do rzeczy prubujac zainstalowac jakiekolwiek sterowniki do karty ati czyli dna omegi lub zwykle po wejsciu na kolorowe tlo na ekranie pojawia sie komunikat o braku jakiegos pliku inf ze standartowych sterownikuw vga, windows mam 98SE i swiezo instalowany , na plytce z orginalnymi sterami w katalogu setup znajduja sie dwa pliki instalacji ten uruchamiajacy z autostartu wlasnie tez ma ten problem ale uruchamiajac ten drugi wszystko sie instaluje, jednak chcac sie pobawic Szafirkiem 9550 czytalem na forum ze dobre sterowniki to sa DNA a nie moge zadnych zainstalowac nawet nowszych catalyst, moze ktos zna juz ten problem z gory dziekuje za jakiekolwiek odpowiedzi nie wiem czy ci to cosik pomoze ale jak mi sie pojawia komunikat o braku jakiegos pliku to google.pl i laduje go tam gdzie go brakuje... takie niby nic a czasem pomaga... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...