fisher_nh Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Mam 220 zł na płyte głowną i jakieś 350 zł na procesor. Prosze Was pomóżcie mi w wyborze , co wybrać ?? ecs na nforce 2 ultra 400 czy może na chipsecie via kt xxx , a może asrock , epox , gigabyte ?? i oczywiście jakiś procesor pod tą płyte ?? Tylko nie piszcie że " dołóż sobie jeszcze tyle .... to wtedy ... " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 zalezy do czego ma byc komputer :] ja nie bral bym niczego na kt.. z przyczyn wiadomych.. jezeli tam sprawa sie ma.. bralbym d1.6 na komputroniku ~220pln i A7N8X z dualem albo nf7.. tez ok 350pln.. no chyba, ze sobie dolozysz... ;) joke mobo-a7n8x nf7 d1.6 nie napisales, czy cpu ma byc box czy oem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisher_nh Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 box , może uda mi sie jeszcze gdzies nabyc jakiegos bartona :/ , a z tych najtanszych płyt na której można coś pokombinować ?? To nie lepiej kupić juz durona 1,8 albo XP 2000 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 najtanszych.. tzn.. <200pln? moze asrock k7s8xe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisher_nh Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 a co powiecie o epox 8rdaei nforce 2 za 230 zł czy na tej płytce można coś po podkręcać z biosu ?? nom i procesorek jaki moze athlon xp 2000 albo 2200 , bo nie sądze zebyscie polecili mi jakiegoś semprona :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Kup lepsza płyte np NF7. Procka zawsze mozesz zmienic bez problemu a z mobo juz wiecej roboty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisher_nh Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 abit nf7-2.0 280 zł asus a7n8x-x 270 zł hmm teraz pytanie ktora z tych dwóch i jaki procesor ?? i jescze jaki zasilacz jest potrzebny tak minimum ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 bez zastanawiania abit.. a zasilacz.. najlepiej jakis CIEZKI :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youseek Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Kurcze jak cos takiego jak Abit jest naprawde tak taniego jak jest (a jest :>) to naprawde nie ma sie nad czym zastanawiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisher_nh Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 martwi mnie tylko to ze fsb 333 a nie 400 :/ , jaki procesor ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...