j.h.hudy Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 mam takiego geforca http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31865067 kupiony za 170 zeta ,tanio ??? i teraz moje pytanie , czy na takiego geforca zmiesci sie zalman niebieski i czy wystarczy do chłodzenia /???????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Wystarczy... Ale chyba mowisz o heatpipie :P Bo jak ten z chipsetu to nie wydaje mi sie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Załóż ZM80A-HP - będzie pasował napewno. Mój znajomy miał takiego na ASUSIE GF3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 mowie o taki zalmanie jak na czipset ten 47 cos tam :P nie starczy ???? to co mam qpić zeby było cicho ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 niebieski nbj47 nie starczy!!!! montowałem go na gf2ti i bez wiatraka sie nie obyło. najlepiej kup jakis cooler na procka i przyklejaj,wierc-jak ci łatwiej. w ten niebieski szajs sie nie baw!!! ps. 170 zl -dobra cena. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Aerocool VM-101 starczy i na cos znacznie mocniejszego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...