R@F@L Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Mam takiego kompa w naprawie. Jak wycigane grafike to jest 1 sygnał długi i 2 krótkie lecz jesli włoże grafike to powtarza się na okrągło 1 długi sygnał. Czym to jest spowodowane ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutas Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 1 dlugi sygnal to jakies zwarcie z tego co kojarze... jesli masz wszystko dobrze podpiete to sprawdz czy przypadkiem w portach pci i ramu nie masz jakichs grudek kurzu... bo mi sie cos takiego niedawno przytrafilo i tez bylo 1 dlugi 2 krotkie... jesli to nie pomoze to byc moze przetaktowany procek albo ram... najlepiej zrob reboota biosowi na default... a jesli to nie pomoze to musze sie bardziej zastanowic ;-) a tak serio to juz nie wiem co to by moglo jeszcze byc jak sobie nie poradzisz i jak mi cos do glowy przyjdzie to napisze.... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...