MichalP [xsrx] Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 POmozcie mi jak najprosciej wytlumaczyc koledze co teraz w usa siedzi i na koniec wrzesnia ma zakupic mi ATI 9700 jak sprawdzic czy wersja karty to AE2 ta trefna czy nowsza AE3 ? jak? gdzie? itd... ja na ati sie nei znam wiec prosze was o pomoc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Stepping karty naprawdopodobniej będzie gdzies na płytce nadrukowany. Obstawiałbym rogi karty.... Poszukaj w necie zdjęć tego Radeon'a. Na tych większych powinieneś znaleść napis AE2, AE3 o ile ten napis nie widnieje tylko np. na rdzeniu (VPU). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Wydaje mi się, że bedzie tylko na rdzeniu... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 pozostanie mi tylko modlitwa :) bedzie musial pomeczyc sprzedawce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...