kusztyk Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Mam taki problem neo chodzi ale po chwili transfer sie zwalnia i calkiem sie odlaczy! Co to moze byc! Winde nowa wegralem skanowalem MksClean sassera nie wykryl! Poradzcie mi cos! Latke to windy XP wegralem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Jeżeli przekroczyłeś limit to normalne że będzie zwalniać jednak gorzej z tym rozłanczaniem . Mam nadzieje że do logowania się nie używasz softu od TePsy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Powiem tak - od kiedy wprowadzili nowe taryfy (1 września) moi znajomi posiadający Neo (z jednej dzielnicy Warszawy) mają dokładnie to samo... Chyba im sie serwery znów przeciążyły... Ja też mam Neo (320) ale całe szczęście (odpukać w niemalowane) działa bez problemów. Walker3d - co jest nie tak z softem TPsa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Walker3d - co jest nie tak z softem TPsa?Zrywa połączenia . Może teraz go jakoś ulepszyli ale jak rok temu miałem ten soft zainstalowany to ciągle zrywał połączenie . O dziwo po skonfigurowaniu logowania pod Dial-Up zrywanie połączenia zniknęło :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Walker3d - co jest nie tak z softem TPsa?Zrywa połączenia . Może teraz go jakoś ulepszyli ale jak rok temu miałem ten soft zainstalowany to ciągle zrywał połączenie . O dziwo po skonfigurowaniu logowania pod Dial-Up zrywanie połączenia zniknęło :wink: Musieli go poprawić, bo siedzę na tym sofcie od około miesiąca i do tej pory raczej nie było problemów. Zresztą jak będę robił reinstalkę, to już bez tego softu, bo nie jest potrzebny i może uda się uwolnić jakieś dodatkowe zasoby w systemie. Poza tym, do tych którzy nie wiedzą jak wywalić ten soft, link do tematu z wyjaśnieniem: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=90630 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...