Rino Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Mam windowsa xp sp2 i jak chce uruchomic jakies starsze gierki lub programy to wyskakuje mi cos takiego: Problem 16 - bitowy podsystem Windows<naglówek> C:/Windows/System32/Autoexec.nt Ten plik systemowy nie nadaje sie do uruchamiania aplikacji systemu MS-DOS lub microsoft windows wybierz przycisk zamknij lub ignoruj jak dam ingnoruj to sie nic nie dzieje. Jak przeinstaluje system to wszystko jest w porzadku ale tylko przez jakis czas potem zas to samo sie dzieje. Help !! nie wiem jak sobie z tym poradzic czy mozna to jakos zmienic ?? Z góry dziekuje. That's all. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Masz vira który nadpisuje ten plik. Przeskanuj antywirem, czyms przeciwko spyware i przegraj plik autoexec.nt z katalogu c:windowsrepair do c:windowssystem32 (nie musisz przeinstalowywac systemu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...